Inspiraciju pronalazimo u prirodi

Kao temu u našim radovima koristimo detalje iz prirode, oni radovima daju toplinu i lepotu. U ovoj sezoni smo okrenuti bojama jeseni i lepoti raznolikosti. Priroda je najbolji dizajner, sledeći njene principe uklapamo oblike i prilagođavamo dizajn oku korisnika.

Osnivanje

Kao web dizajn tim osnovani smo 2000 godine, osnovni cilj nam je bio promovisanje i izrada web prezentacija za potrebe lokalnog biznisa za područje Beograda, Novog Sada i Zrenjanina.Tokom nekoliko godina studenti koji su radili za naš tim završavaju studije i uz pomoć znanja i stečenih referenci na dizajniranju web prezentacija odlaze u inostranstvo.

Inostranstvo

Radeći na web projektima u inostranstvu nastavljaju sa učešćem u našem timu, tako da trenutno imamo članove u gotovo na svim kontinentima kao i u bivšim republikama SFR Jugoslavije.

Obim posla

Zapošljavanjem naših projektanata, programera i dizajnera u inostranstvu polako prerastamo u globalnu dizajnersku kuću, koja se prostire gotovo na svim kontinentima. Počeli smo sa “hello” web dizajnom, viztkartama, kalendarima a sad stvaramo imidže novih kompanija u svim medijima:

  • Štampani materijali katalozi, flajeri, bilbordi…
  • Prezentacioni cd, video prezentacije…
  • Web i korporativni sajtovi, online katalozi, elektronska prodaja…
  • i još mnogo, mnogo toga

Planovi

Trenutni plan razvoja usmerili smo ka osvajanju Severno Američkog kontinenta od kojeg očekujemo priličan broj poslova.